Image is not available
Slider

We Are Live er et kommunikasjonsbyrå.Vi hjelper kundene våre med strategi og konseptutvikling. Vår styrke ligger i å utvikle konsepter som snakker med målgruppen gjennom hele kundereisen.

Verdiene

We are real, brave and professional

 

For oss i We Are Live betyr disse verdiene at vi er profesjonelle med kunder, kollegaer, samarbeidspartnere og forbrukere. Vi er ekte og direkte, vi sier det som det er. Vi verdsetter mot i originalitet og ved å gå motstrøms, men også når mot er å holde fokus og dyrke det tradisjonelle.

Misjonen

We are here to make a difference

 

Hver eneste dag går vi til kundene våre for å utgjøre en forskjell. Vi skal hjelpe kundene våre med å tilpasse seg fremtiden og å være så ekte som mulig i alt de kommuniserer. Vi bruker innsikt, strategi, kommunikasjon og høy gjennomføringsevne til å fortelle ekte historier. Historier som skaper verdi for våre kunder og deres forbrukere. Historier som folk bryr seg om.

Visjonen 

We are the place for constant progression

Med et verdensbilde i konstant utvikling mener vi at det blir feil å hugge ting i stein, og har derfor utviklet en visjon som peker på nettopp dette. Du kan forvente, både som kunde og ansatt, at du møter mennesker med talent og lidenskap som holder seg oppdatert og følger med på alt som skjer rundt seg. Vi skal aldri slutte å utvikle oss selv og kundene vi jobber med.

We are real, brave and professional

We are here to make a difference

We are the place for constant progression

WE ARE LIVE